The Modern Jazz Trio Meets Jerry Bergonzi

lør15okt16:00The Modern Jazz Trio Meets Jerry Bergonzi16:00(GMT+02:00) CJ Hambros plass 5, 0164 Oslo

Billett

Billetter kr 250,- + avg.

Om konserten

Få saksofonister kan i dag spore arven fra John Coltrane til dagens moderne jazzscene like tydelig som den amerikanske saksofonisten Jerry Bergonzi.
Bergonzi ble med i Dave Brubecks kvartett for nesten 50 år siden og har i årene etter spilt på de fleste av verdens største scener og spilt inn for anerkjente plateselskaper inkludert Blue Note og Atlantic Records.
Nå 72 år gammel, men spiller like sterkt som alltid, slutter tenorgiganten seg til The Modern Jazz Trio. I mer enn et tiår har denne nordiske supergruppen turnert internasjonalt i samarbeid med stjernesolister som Dave Liebman, Tim Hagans og George Garzone.
Pianotrollmannen Carl Winther tilhører de lyseste stjernene på den europeiske jazzscenen. Foruten å være en fantastisk pianist er Carl også en dyktig komponist.
Johnny Åman, født i Finland, nå bosatt i Malmø, er et førstevalg på bass fra den svenske og finske jazzscenen og har vunnet Juno Award med bandet The North.
Trommeslager Anders Mogensen har vært en del av den etablerte europeiske jazzscenen i mer enn 30 år. Han har mottatt Grammys både i Norge, Danmark og Canada.
 
Jerry Bergonzi – tenorsaksofon
Carl Winther – piano
Johnny Åman – bass
Anders Mogensen – trommer
 

Konsertstart

(Lørdag) 16:00(GMT+02:00)

Gå til toppen