Poinciana ft. Inderberg/Solli/Dreier/Villmow

lør11mar16:00Poinciana ft. Inderberg/Solli/Dreier/Villmow16:00 CJ Hambros plass 5, 0164 Oslo

Billett

Billetter kr 250,- + avg.

Om konserten

Denne kvartetten, Poinciana, bestående av John Pål Inderberg, Bjørn Vidar Solli, Andreas Dreier og Frederik Villmow spiller egne komposisjoner samt noen utvalgte låter fra standardrepertoaret til en av jazzhistoriens mest betydningsfulle pianister, Ahmad Jamal.
Ahmad Jamal har satt viktige impulser i jazzhistorien med sin unik og elegant spillestil som er preget av svingende rytmer og vakre melodier. Kvartetten `Poinciana ́ tar for seg Jamals repertoar, og presenterer musikken i sin egen stil.
John Pål Inderberg er kjent som en av landets fremste jazzmusikere. John Pål har medvirket på en lang rekke plateinnspillinger blant annet med hans egen trio, og i samarbeid med musikere som Lee Konitz, Warne Marsh, Chet Baker, Bob Brookmeyer, Bjørn Alterhaug, Henning Sommerro, Jan Erik Vold, og Trondheim Jazzorkester med Chick Corea.
Bjørn Vidar Solli har for lengst etablert seg som en av Norges fremste jazzgitarister. Solli har bodd fem år i New York, der han har samarbeidet med noen av verdens fremste jazzmusikere og er en etterspurt musiker både i Norge og internasjonalt.
Bassisten Andreas Dreier er kjent fra band som Rubber Soul Quartet, ASTRA Quartet, og Prime Time Orchestra. Han har tidligere gitt ut to album i eget navn sammen med Bjørn Vidar Solli der han valgte Ahmad Jamal som inspirasjonskilde, utgitt på norske plateselskapet `Losen Records ́.

Trommeslager Frederik Villmow er født i Köln, utdannet ved Jazzlinja ved NTNU Trondheim, og er bosatt i Oslo. Han har de siste årene samarbeidet med en rekke internasjonale musikere som Tomas Franck, Carl Winther, Vanisha Gould, Mats Holmquist Big Band, og noen av landets fremste jazzmusikere i band som Olga Konkova Project og Cecilie Grundt Quartet.

Jon Pål Inderberg – barytonsaksofon
Bjørn Vidar Solli – gitar
Andreas Dreier – bass
Frederik Villmow – trommer
Poinciana-turnéen er støttet av Kulturrådet og Norsk Jazzforum.
Velkommen til konsert!

Gå til toppen