torsdag, 27. august - 2015
15. februar 2012
20:00

På Herr Nilsen
Inngang kr 100,-

Dette er en kvartett som bygger på bassist Brekken sine komposisjoner. Bandet utnytter lydbildet som oppstår mellom de forskjellige akkordinstrumentene og kompet. Låtene bygger på melodiske temaer og lar sving og groove være viktige elementer for improvisasjon. Det er også åpenhet for det lyriske og lavmælte. Bandet består av en håndfull nyutdannede jazzmusikere som kommer fra band som Hedvig Mollestad trio, Siluet, The Peacocks, Eberson/Eberson/Baar og Joe.

Ellen Brekken – bass
Dag-Filip Roaldsnes – piano
Eskil Sæter – gitar
Jon Audun Baar – trommer

Søndagsjammen

[ 27. september 2015; 20:00; ] På Herr Nilsen.Jazzjam som foregår på en av byens beste jazzscener annenhver søndag! Nytt for sesongen er at Oslo jazzforum er medarrangør. Kompet består av Jens Fossum, Hermund Nygård og Anders Aarum.

Søndagsjammen

[ 13. september 2015; 20:00; ] På Herr Nilsen. Jazzjam som foregår på en av byens beste jazzscener annenhver søndag! Nytt for sesongen er at Oslo jazzforum er medarrangør. Kompet består av Jens Fossum, Hermund Nygård og Anders Aarum.

Søndagsjammen

[ 30. august 2015; 20:00; ] På Herr Nilsen. Jazzjam som foregår på en av byens beste jazzscener annenhver søndag! Nytt for sesongen er at Oslo jazzforum er medarrangør. Kompet består av Jens Fossum, Hermund Nygård og Anders Aarum.

Søndagsjammen : Sesongstart

[ 16. august 2015; 20:00; ] På Herr Nilsen. Jazzjam som foregår på en av byens beste jazzscener annenhver søndag! Nytt for sesongen er at Oslo jazzforum er medarrangør. Kompet består av Jens Fossum, Hermund Nygård og Anders Aarum.